ЕТ „Painkiller“

Д-р Богдан Руйчев

0888 / 68 36 76

София, Младост 1, бл. 53, вх. 1

Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

Какво е най-важното в нашето лечение?

Гвоздеят на това лечение не са лекарства, а обучение и процедури по специално избрани Ваши биологично активни точки!
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ВЪЗМОЖНИТЕ ОТНОШЕНИЯ ЛЕКАР И ПАЦИЕНТ

ПРИВИЧНИ ОТНОШЕНИЯ /Йерархични –„родител-дете”/

Пациентът е безпомощен.
Лекарят има целебната сила.
Лекарят отговаря за пациента.
Лекарят отговаря за отношенията им.
Лекарят действа, болният се жали.
Ограничено доверие помежду им.

ЗРЕЛИ ОТНОШЕНИЯ /Без йерархия – равнопоставени/

Пациентът е силен, но не го съзнава.
Пациентът е свой собствен лечител. Пациентът отговаря за себе си. По равно отговарят за отношенията им.
Пациентът действа, лекарят свидетелства. Пълно доверие помежду им.

КОЕ ИЗБИРАТЕ?

Резултат на дългият ни опит е „ПРАВИЛНИК НА ЛЕКУВАНИЯ“:

  1. Тук се лекува „ЦЯЛОТО“, а не само ТЯЛОТО на човека.
  2. Тук ВИЕ се лекувате, Ние Ви помагаме.
  3. За да се преборите с хроничен проблем Ви трябва ново: ЗНАЧЕНИЕ /разбиране/за съзнанието, ЛЕЧЕНИЕ за организма, ОБУЧЕНИЕ за тялото.

Гвоздеят на това лечение не са лекарства, а обучение и процедури по специално избрани Ваши биологично активни точки!

Помислете, Вие сте „3 в 1“ – психика, организъм и физическо тяло! Едва ли си представяте колко различно е това. Но приемете ли сериозно този принцип, започвате успеха.

Добре дошли! Как става записването при нас?

КОГАТО КАСАТА НЕ ПЛАЩА НИТО ЛЕВ
НАРЪЧНИК ЗА ДИСКОВАТА ХЕРНИЯ И БОЛЕСТ

Сподели

Коментари

Здравейте!От година и половина се боря с болка в ляво -кръста и по левия крак.Опитах какво ли не.Най-интересно е че на едни и същи снимки ,скенер и ядреномагнитен резонанс,различните лекари виждат какво ли не .От обтрузии до херния,последно и съдов проблем.
Случайно попаднах на вас след ровичкане в интернет.Кога най-скоро мога да започна лечение,тъй като съм съдия по футбол и в момента съм извън строя поради болката ,а ми е даден шанс до февруари да реша дали ще продължавам .Болката е от кръста преминава във тръпнене по крака и левия крак видимо отслабна.От няколко месеца усещам болка и в лявата ръка и пулсираща болка понякога в различни части на тялото. Посещавах и клиника “Феникс “на д-р Неда Попова,но без резултат

от Тихомир Боболов
21.10.11

Г-не, малко ме смущава местенето на болката Ви – крак, ръка и другаде в тялото. Инак основното подозрение е за дискова болест в кръста с отпадни симптоми в левия крак – вглеждането в разликите на образните снимки не е меродавно, защото е променливо. По-важно е спешно да направим цялостният преглед и да се опитаме да спасим функциите на страдащите нервни коренчета. Обадете се на телефоните от контакти, за да потърсим първа възможност за прием и се явете с всичката си медицинска документация, вкл. от миналото. Успех Ви желая, може и да пробягате пак!

от Д-р Руйчев
21.10.11

здр. др руйчев на 14 06 2011 паднах в шахта лекарите от пирогов ми казаха, че ми няма нищо изкълчена глезенна става. Бяха казали да слагам лед на 10 дни отока и болката не минаваха. Отидах в болница люлин там ме прегледаха и казаха гипс 1 месец. И така месеца мина ходих на физио терапия но нищо болката стана по силна, коляното започна да се подува , а те ми казаха да търпя.Като видях,че не ми обръщат внимание смених болницата.Отидох при друг ортопед след преглед ми каза,че имам течност в коляното и трябва да направа 3 инжекций.Болката в коляното намаля но остана болката в глезена моля ви за помощ.

от dimitrina georgieva
14.12.11

Димитрина, разбирам Ви! Страдате и сте объркана. Но кажете какво очаквате да Ви напиша? Как да помогна от разстояние и само с буквички? Ще Ви помоля да изчетете подробно “най-често задаваните въпроси” в сайта и “помощ при травми” във форума и ако решите, че това Ви окуражава, обадете се да запишем час за преглед и манипулации. Минали са 6 месеца вече! Желая Ви успешен изход!

от Д-р Руйчев
14.12.11

Здравейте др. Руйчев!
Пише Ви една Ваша благодарна пациентка:)
Преди 2 години дойдох при Вас с диагноза дискова херния и след проведените преглед, лечение и обучение “как да си помагам сама” до този момент съм добре. Благодаря Ви!
Нищо обаче не е съвършено на този свят и сега имам друго проблемче. Периодично получавам сърбежи около очите понякога придружени с кихане и хрема. Предполагам, че става въпрос за алергия, но никой не ми обръща особено внимание, а и аз не искам да се тъпча с лекарства по метода на изключването. Въпросът ми е дали се занимавате с проблеми от такова естество за да си запиша час?

от Снежи
23.12.11

Снежи, радвам се за Вас! Възможно е това да е алергия или “вятър в носа и очите” както биха казали китайските лекари. Обадете се след Нова година за приемен час или в края на февруари началото на март за сесия.
Честит празник днес!

от Д-р Руйчев
24.12.11

Здравейте, д-р Руйчев. Пиша само за да кажа, колко се радвам, че Ви открих! (не защото дълго съм Ви търсила, а дълго се канех да Ви потърся, което не е едно и също :)) На времето – преди 15 години, когато имахте кабинет в гълъбарника на Майчин дом, само с три сеанса ме отървахте от мигрената ми… И ми казахте, че след половин година пристъпите ще се възобновят… Така и стана. От тогава все се каня да Ви потърся. Но скоро запознах с едно симпатично дете (млада жена, по-точно, бременна при това :)) която страда като мен. И това ме стимулира да Ви намеря най-накрая! Заради нея и заради мене си. Прочетох условията, ще си наглая графика и ще ви посетя. Благодаря Ви!

от Райна Манджукова
30.04.12

Здравейте докторе,
Празници са, а на мен не ми е до тях от болка….кръста, седалищния нерв в ляво и левия крак….щом се изправя и болката започва. Невролог след преглед и ренген постави диагноза радикулит.лумбаго и начална остеоартроза….Вече 10дена пия мидокалм, тросикам, инжекции по схема -мувалис идипролос, …без никакъв резултат….Търся лек за болката и стабилизиращо или възпиращо процесите лечение…Дали е възможно да запиша час за януари 2013…Много се надявам

от Златина
25.12.12

Златина, вече отговорих на личният Ви мейл. Обадете се по телефона да запишем час и съответната програма. До тогава по-весела Нова година!

от Д-р Руйчев
27.12.12

Д-р Руйчев, от 2 месеца страдам от болки в дясната челюст. След подробни прегледи при стоматолог, УНГ бях прегледана и от невролог. Диагнозата е ТРИГЕМИНАЛНА НЕВРАЛГИЯ. Лекувам се в момента медикаментозно със стандартните според мене медикаменти. Болките поутихнаха, но ги има. Моля, бихте ли ми предложили лечение, което няма да е безктайно и със съмнителен успех.

от Румяна Топалова
21.01.13

Здравейте! Във форума за пациенти на сайта има теми за невралгиите, в т.ч. Невралгия на Тригеминуса. Прочете ги, запознайте се с Често задаваните въпроси и ще разберете програмата ни на работа, продължителност на курса и пр. Ако това Ви удовлетворява, обадете се за час. В момента записваме десетина дни напред.
Успех в здравето Ви!
Д-р Руйчев

от Д-р Руйчев
21.01.13

Здравейте , Д-р Руйчев.Имам следния въпрос към вас – диагнозата ми е разкъсана ставна капсула и прищипан нерв на десния лакът след контузия по време на бокс.Лечението е физиотерапия и то успешно , но остана хронична болка която не мина и след две блокади , като мисля , че имаше известно подобрение , но след възобновяване на физическите натоварвания болката се появи отново.Можете ли да ми помогнете.Благодаря ви предварително.Искам само да уточня , че желанието ми е да не се отказвам от спорта.

от Никола Лютов
27.02.13

Здравейте г-не, на Вас мисля че мога да Ви помогна по отношение на болката и като цяло за бъдещето на лакътя. Но ще можете ли да се върнете към спорта и доколко, отговорът ще покажат лечението тук и времето. Успех!

от Д-р Руйчев
28.02.13

Здравейте!
Щастлива съм,че Ви има,че сте различен и искате да помагате!
Благодаря,че казвате истината за докторите,медицината и връзката им с парите.
Ще си запиша час,за да ми помогнете да се справя с болката ми
Господ с вас!

от Илиана Арианто
20.06.13

Здравейте, докторе!
При падане на ледената пързалка в началото на годината си счупих ръката в китката /фрактура на радиуса/, заради което претърпях операция, поставиха ми титаниева пластина и оперираха посттравматичния синдром на карпалния тунел. Мислех, че съм здрава и издържам на болки – обаче се оказа, че нямам представа как ще боли! Пих само през първите дни след операцията болкоуспокояващи, просто не се чувствам добре с химиите. В момента правя усърдно физиотерапия. Болката обаче все още ме мъчи и не мога да спя нощем. Ръката се раздвижва бавничко. Живея в Германия. Лекарите тук казаха да си пия Ибупрофена, рентгеновите снимки показват за тях нормално оздравяване. Обаче болката за мен е сигнал за бедствие, случващо се в организма. Искам да опитам с акупуктура. От години се занимавам с йога и източните философии ми допадат чудесно. Преди години 3 сеанса акупунктура излекуваха проблем в гръбнака, затова съм обнадеждена. Вашето мнение?

от Валентина
17.03.14

Валентина, по принцип отговорът ми е ДА! Само че: 1/ като кажат АКУПУНКТУРА все едно казват ИНЖЕКЦИИ. За какви инжекции става дума, на какъв принцип, по колко, в какъв ритъм? Е, викат, ама то въпросите стават цяла медицина! Да, така е! Същото е и с акупунктурата – зад същите въпроси стои една друга и доволно сложна медицина, за да е мощна. Откъде да знам кой и какво ще Ви прави?! За да отговарям аз конкретно, би трябвало да Ви видя Вас, ръката, снимките, датите на събитието и операцията, движенията в китката. И мисля, че сега му е времето да се разкара отокът и да се отпушат каналите, които вероятно болят. Ако скоро имате път към България, обадете се, мисля че ще има полза! Успех в оздравяването!

от Д-р Руйчев
18.03.14

Здравейте,
На 23.02.2015 г. счупих фибула при глезена. След 45 дена ми махнаха гипса и започнах да прохождам. Странно, но не ме болеше, въпреки ограничените движения и постоянния оток. Куцах си силно, но се движех някак си. На 7 май започнах физиотерапия и рехабилитация, които приключиха на 22 май. През цялото време на процедурите изпитвах силни болки, но ми казаха, че е нормално и ми изписаха Етодин. Докато го пия, не ме боли, но ефектът му трае няколко часа. След края на процедурите болките се засилиха, а и започнах работа и стана наистина страшно.Когато не съм под въздействието на Етодин куцам по-силно от когато и да било. Нормално ли е да ме боли толкова силно след рехабилитация? Или е от застудяването? Не ми се иска да пия хапчета, но без тях положението е много лошо. Друго, което ми направи впечатление е, че при физиотерапията със СМТ не усещах нищо, въпреки, че апарата беше усилен на максимум.

от Елвира Димитрова
27.05.15

Не бих казал, че е “нормално” да боли при физиотерапия. Личният ми опит в хроничното обезболяване ме кара да съм меко казано въздържан към приложението на токове и магнити за физиотерапия. Комай само у нас и в Русия все още се работи така. Друго нещо е ТЕНС или лазерна пунктура – там на практика се използват акупунктурните точки, което е въпрос на познание, а не на апарат! Въобще аз съм за индивидуалната, а не за индустриалната медицина. Впрочем ако е мейлът Ви е истински трябва да сте получили отговорът ми. Успех!

от д-р Руйчев
29.05.15

Здравейте, д-р Руйчев! Проблемът ми ме накара да се ровя в интернет и да търся информация, която ще ми помогне да реша по някакъв начин болките, които имам от доста време. Така прочетох за Вас и много искам да дойда при Вас за помощ. Малко предистория за състоянието ми. В това състояние съм от ноември 2013 година. Бяха по-слаби, но ги имаше, което показва, че има проблем. и така от лекар на лекар, професори, доценти, лекарства, инжекции, физиотерапии, а проблема си остава, болките вече са нетърпими! Имам два ЯМР, скенер, снемки на тазобедрени стави. Диагнозите са: Данни за медианна и парамедианна дискови протузии на нива L2-L3 и L3-L4. Медианна и парамедианна дискови хернии на нива L4-L5 L5-S1. Дистрофично-дегенеративни промени на телата на прешлените с с остеохондроза на междупрешления диск на ниво L5-S1.Артрозни промени на двете тазобедрени стави, по-изразени в ляво. ЕМГ от 20.08.2015 г: Данни за преднокоренчева увреда на Л5, S1коренчета. Въпреки направените терапии в СБР РОДОПИ – Рудозем, болките се върнаха и в момента са страшно силни. Въпросът ми към Вас е: Ще можете ли да ми помогнете да се разреши проблема ми?

от Здравка Чилингирова
4.09.15

Мейл адресът който сте дали е недействителен, затова не можах да изпратя отговора си. Налага се пак да повтарям едно и също тук: темите наоколо и във форума ясно дават отговор на въпроса ВИ – да, помагаме в 66% от случаите. Да при нас всичко е различно от описаният Ви лечебен път. Прочетете внимателно и ако сте съгласни, че това НАИСТИНА Е НАЙ-ВАЖНОТО в нашето лечение се обадете след 14 септември за записване. Но трябва да знаете какво означава “записване”. Успех при всички случаи!

от д-р Руйчев
4.09.15

Здравейте, доктор Руйчев!
Пиша Ви с огромна надежда, става въпрос за майка ми, която е на 57 години. Нейната диагноза е – „МР данни за голяма медианна дискова херния на ниво Л4-Л5. Същата стеснява предното арахноидно пространство с компресия и деформация на дуралния сак. Субтотално стеснен е спиналния канал на това ниво. Херния е с тенденция към десцендиране в канала.“ Освен поставената тази диагноза, тя има проблем със сърцето и остеопороза. Прочетох всички публикувани статии, и искам само да попитам за колко дена, трябва да се приеме при Вас, тъй като сме от Бургас. Видях и процентово съотношение на облекчение. Правите ли записвания, тъй като във форума последни коментарии са през 2017г.
Предварително благодаря за отделеното време.

от Алеся Крохмальова
19.06.18

Вашият коментар

Използвайте Textile за форматиране.

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net