ЕТ „Painkiller“

Д-р Богдан Руйчев

0888 / 68 36 76

София, Младост 1, бл. 53, вх. 1

Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

Защо хроничната болка може да се лекува успешно само холистично?

Уважаеми колеги, въпросът с Острата болка от инцидентни или хирургически травми е успешно решен от анестезиологията днес. Проблемът с Хроничната болка обаче изостава повече от 60 години. Никой не търси отговора: защо?

Коментари

Какво още лекуваме с Китайска Медицина?

По телефона непознати най-често питат:„С акупунктура ли ще ме лекувате?“. Отговарям:„С инжекции или с иглотерапия все едно – ще има игли! Но по-важното е къде да се поставят те, как и по колко пъти, в какви дози и т.н., защото точно в това е МЕДИЦИНАТА… А как да Ви отговоря преди прегледа?!“

Коментари [36]

Какво трябва да знаем за лечението на хроничните болки?

Преди всичко, че думата хронично идва от време. Болки дошли от дълго време, уви са за дълго време. Те няма да минат само с едно хапче, инжекция или намазване. Те могат да преминат истински, само ако промените каквото се налага в живота си. И се трудите промяната да се запази. Не се учудвайте, че Вашите лекари не си дават сметка или не знаят това – те са обучавани по друг начин. За лекарите болката е проблем на нервната система и тя трябва да се блокира. Толкоз! Към статията

Коментари [28]

Болка и обезболяване според Традиционната Китайска Медицина

Акупунктурата обаче е само метод и по-скоро би могла да се сравни с правенето на инжекции. Очевидно и двете манипулации са лечебни и важни за медицинската практика. Но ако обучите технически един човек да прави инжекции, това значи ли, че той е овладял познатата Ви медицина?

Коментари

Авторски 3d модел на болката

Както е известно едва ли има човек, който да не е изпитвал болка. В този смисъл всички знаем какво е тя. Но от научна гледна точка болката е много сложно явление и може да звучи изненадващо, обаче лекарите като цяло (в т.ч. преподавателите по медицина!) не познават нейното съвременно определение.

Коментари

Новости в подкрепящото лечение

ТЕОРИЯ НЕПОЗНАТА ЗА КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МЕДИЦИНА, ТУК РАБОТИ!
Оказа се, че теглото на тялото ни е стимул за живот или разруха! Всичко зависи от владеенето на центъра на тежестта, симетрията на движението му и свободното приплъзване на тъканите една спрямо друга по траектории близки до акупунктурните канали.Така се обяснява странната за нас формула от Източните науки, че продължителността на живота зависи от подвижността и гъвкавостта на ставите, връзките и сухожилията. За да стане този навик полезен за всеки отделен човек се налага той да изучи принципът на Гравитацията в тялото си и редица правила при лежане, седеж, стоеж и походка. Затова казваме, че нашите пациенти имат много за учене!

Коментари

Център за лечение на всякакви болки

  • Дискова болест – дископатии, хернии, болки в гърба, врата, кръста, плексити и др.
  • Ставни болки – артрози, артрити, травми, счупвания, тендинити, възстановяване и пр.
  • Невралгии – тригеминус, интеркостални, херпес зостер, радикулити и др.

МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ: Всички Конвенционални медицински методи плюс: Системна Акупунктура, Корейска Ортодоксална Саам Акупунктура, Аурикулотерапия, Чи Гун, психотерапия, когнитивно поведенческа терапия и др.

Коментари [2]

Какво е най-важното в нашето лечение?

Резултат на дългият ни опит е „ПРАВИЛНИК НА ЛЕКУВАНИЯ“:

  1. Тук се лекува „ЦЯЛОТО“, а не само ТЯЛОТО на човека.
  2. Тук ВИЕ се лекувате, Ние Ви помагаме.
  3. За да се преборите с хроничен проблем Ви трябва ново: ЗНАЧЕНИЕ/разбиране/за съзнанието, ЛЕЧЕНИЕ за организма, ОБУЧЕНИЕ за тялото.

Помислете, Вие сте „3 в 1“ – психика, вегетативен организъм и волево мускулоскелетно тяло! Едва ли си представяте колко различно е това. Но приемете ли сериозно този принцип, започвате успеха.

Гвоздеят на това лечение не са лекарства, а обучение и процедури по специално избрани Ваши биологично активни точки!

Добре дошли! Как става записването при нас?

КОГАТО КАСАТА НЕ ПЛАЩА НИТО ЛЕВ

НАРЪЧНИК ЗА ДИСКОВАТА ХЕРНИЯ И БОЛЕСТ

Коментари [21]

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net