Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

НОВОСТИ В ПОДКРЕПЯЩОТО ЛЕЧЕНИЕ

Множество методики на лечение или подобряване на здравето атакуват хората с интерес към алтернативната медицина. Години се пазех от полукозметични намеси, но когато мои близки покрай релаксиращи процедури изкараха годината без астматичен пристъп или изправиха гръбнака след миофасциална травма реших да въведем и този безболезнен и приятен „вентузен масаж“ по правилата на Системната Енергетична Акупунктура – тази с която работя въобще.
След записване – цена 40 лв на час със собствени консумативи

Сподели

Коментари

Бихте ли ми обяснили как този метод помага за отслабване? Интересува ме още дали влияе на целулит.
Предварително ВИ благодаря.

Здравейте, Мария! Въздействието е меко, а не драстично и става по няколко начина. Разбира се решаващото е изборът на точки по тялото за баланс в даденият случай. После този вид масаж е едновременно отпускащ, облекчаващ и приятен. А мобилизира подкожното кръвообращение! Накрая както се чувстваш приятно разглобен, отпуснат и леко замаян, така и се изправяш спокоен, но ободрен. Мнозина използват този ефект за да свалят стреса от по-строгите диети през първите 2 седмици. Подходящ е и при целулит. Най-силен е общият антистресов ефект, тонус и спокойствие и локални подкожни промени. Желая Ви успех! Д-р Руйчев

от Мария
22.02.17

Вашият коментар

Използвайте Textile за форматиране.

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net