ЕТ „Painkiller“

Д-р Богдан Руйчев

0888 / 68 36 76

София, Младост 1, бл. 53, вх. 1

Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

Център за лечение на всякакви болки

Това е Първата в България и единствената Клиника просъществувала вече 10 години като Център за Лечение на болката. В този сайт може да се проследи нейната история, преобразуванията на нейните лечебни методи и теоретични изводи, както и Научните доклади изнасяни на двугодишни отчети пред Българската Асоциация за Изследване и Лечение на Болката от 2006 година насам.

Сподели

Коментари

Здравейте.
Казвам се Васил и съм на 30 г.
Искам да споделя благодарност и удовлетворение от терапията, която преминах в Клиника за лечение на болката през м. април тази година. Имах сериозни проблеми в кръста (ниско долу). На всички прегледи, докторите потвърждаваха дискова херния (правил съм снимки,скенер, ЯМР). След срещите с д-р Руйчеви и методите които той използва, открих нова доза самочувствие и надежда за подобрение и оздравяване. Почувствах облекчение и подобрение още по време на процедурите. Изчаках доволно време за да проверя дали подобрението не е някакъв краткосрочен ефект и затова пиша този коментар половин година след като преминах оздравителни процедури в клиниката. Сега съм благодарен на Бог за всеки ден без болка и живея с увереност, че нещата могат да са по-добри.
Не искам да звуча подвеждащо или агитиращо за никого, тъй като всеки случай е специфичен по своему. Но в лицето на д-р Руйчев открих откровен специалист и ЧОВЕК, на когото мога да се доверя.
Благодаря Ви докторе.

от Васил З.
4.10.16

Жив и здрав да сте! И аз благодаря за добрите думи!

от Богдан Руйчев
23.02.17

Вашият коментар

Използвайте Textile за форматиране.

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net