ЕТ „Painkiller“

Д-р Богдан Руйчев

0888 / 68 36 76

София, Младост 1, бл. 53, вх. 1

Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

Безсрамници, вий в друг свят заживяхте!

Това е далечна перефраза на „ПОКОЙНИЦИ, ВИЙ В ДРУГ ПОЛК ПРЕМИНАХТЕ!“, с която Дядо Вазов възпява героите от Сливница. Уви, днешното е анти-фраза, така както днешните събития у нас се правят от анти-герои… А именно – от УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Днешните герои са нашите Медици, които за да защитят народа си, неволно мият позора на виновните…

Как стана всичко това?!

За един ваш мандат /3-4 години/, БЕЗСРАМНИЦИ, една обучаваща се Реанимационна сестра става пълноценна в специализацията си! И почва да заработва финанси за себе си. Да се изхранва, облича, отглежда семейство и деца.

За това време вие сте откраднали толкова, че губите връзка с реалността. И давате на Реанимационната 600-700 лева на месец/?!/ Очаквате нейните неща да се „самооправят“, а вие да си живеете сред „избраните“!Колко време така?! Десетилетие?! То вече мина. Медиците се опитваха да ви предупредят, а накрая си тръгнаха… Минаха съвсем напразно и шестте месеца между двете вълни на Короната. Безхаберно, безметежно… Изведнъж вирусът дойде и до вас! И Видьовият ден на трагедията цъфна! По „националните канали“тръгна: първата вечер „ОЩЕ 1000лв месечно, в това число и на СЕМЕЙНИТЕ ЛЕКАРИ, за да се сгъстят редиците на първа линия!“ Втора вечер: Премиерът, с отрицателен тест СЛЕД Ковид, съобщава важно пред най-водещите медици, че вече и той е компетентен, понеже бил минал „през всички фази“… Каква водеща управленска мисъл! Не става ясно с температура ли е бил, на кослород ли, или интубиран?! Но вече им е равен! Третата вечер го виждаме да разхожда именно към Сливница, двамата най-ангажирани с работа лекари професори, за да ги направи ТАМ – пред магистралата, слушатели на Нацисткият рефрен: „РАБОТАТА НОСИ СВОБОДА!“ Както се казва в психиатрията „ориентиран за време, място и случващото се!..“

НЕЩАСТНИЦИ! 10 000 лв да давате, ВЕЧЕ НЯМА НА КОГО ДА ГИ ДАДЕТЕ У НАС! Вие, разбирате ли го?! Това са 5 000 хиляди евро, с които още преди 12 години в Европа канеха мене, престарелият анестезиолог! Месечно, при нормално натоварване. Защо не са канили там като специалисти български депутати, партийни лидери и прочие?! Премиери и прокурори, да речем?! Това са 120 месеца, само при настоящето управление! Кой да гледа, кой да види, кой да чуе това?! Медиците се опитваха да ви предупредят, а накрая си тръгваха… Партия значи „част“от политическият живот в общество, което „политическата класа“ управлява. В трудни, неясни времена тя ВОДИ! КЛАСА значи „ниво“, а ПОЛИТИЧЕСКА значи „умееща да предвиди, избере, организира“ процесите към по-добро бъдеще. Къде видяхте подобно нещо у нас в тези 30 години?! Полит Елит?!

Изведнъж развързахте кесията с пари НАЗАЕМ! – нищо че внуците ни ще ги плащат. Хора обаче, не можеш да намериш НАЗАЕМ, когато си прогонил своите качествени специалисти! И за 5 ваши мандата не може да ги намерите! Това е вашата магистрална линия.

Вие сте в друг свят, а народецът преминава в „другият полк“ под Сливница…

Сподели

Коментари

Вашият коментар

Използвайте Textile за форматиране.

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net