ЕТ „Painkiller“

Д-р Богдан Руйчев

0888 / 68 36 76

София, Младост 1, бл. 53, вх. 1

Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

Писма от Рилка

Здравейте, д-р Руйчев.

Аз съм Рилка от Русе. Все се каня да напиша няколко реда, но явно днес е денят за това.

Накратко за мене. След като изкарах онези няколко болезнени дни, за които бях ви писала, реших да се вземам в ръце и да приключвам с болките. На 07.09.2015 год. махнах каквото беше останало от игличките в ушите. Днес е 19.09.2015 год. – чувствам се добре, спокойна, владея емоциите си и съм щастлива.Нямам почивни дни. На работа съм. Жътвата на царевицата е сега и подготовка за сеитба на есенниците.. Но аз съм на полето-ритам буци и слушам как пеят птичките. Есента е слънчева и топла . В къщи ме чака оня влюбения и това ми стига. Знам, че няма нищо случайно в този свят и че аз се срещнах с вас, не е случайно. Аз ви търсих и ви намерих. Вие сте невероятен като човек, и след това като доктор. Не ви правя комплименти-така усетих нещата. Аз трудно се доверявам на някого, но на вас ви имах 100% доверие и бях сигурна, че това което вие правите, не е нужно да го разбирам дори, щом вие го можете и знаете, то ще ми помогне. Може би ще попитате – как съм усетила? Не знам, не мога да отговоря, сигурно са някакви енергии, но някого възприемам и вярвам, без да ме уверява, други не възприемам и не вярвам дори да ми се кълне.

Като студентка по агрономия, много харесвах лабораторните по микробиология. Там правехме опити с растенията, като ги поставяхме в различна хранителна среда и им въздействахме с различни агенти и проследявахме как реагират клетките. И сега като се замисля, те реагираха по различен начин, но винаги си изменяха химията. Едни ензими намаляваха, други се активираха. Днес като агроном на полето аз наблюдавам растенията как реагират при различни климатични условия. Правейки аналогия на растителния с човешкия организъм стигам до заключения, които важат за всеки жив организъм. Ще си позволя да ги опиша по елементарен и прост начин:

Водата е едно от важните неща за живия организъм. Подхранвала съм растенията с различни макро и микро елементи, но когато няма достатъчно вода ефекта е обратен. Вместо да растат жизнени и здрави, те остават дребни, недоразвити и подтиснати. С една дума те са дехидратирани.

Това важи и за хората. Всички, включително и аз се тъпчем с разни лоши храни /добри вече няма/. Цялата тази химия която поглъщаме, влиза в реакция с химията която е в нас. Но водата, която пием е малко, защото пием друга някаква химия и като резултат са налице разни състояния на организма, като болежки на необичайни места, като отпадналост, подуване, задъхване и др. Към цялата тази картина като сложим и стреса, ненормалният начин на живот, липсата на движение и картината става пълна. Така вече нашият организъм се настройва или се опитва да съществува в тази стресова среда. Вече не се произвеждат нормалните хормони, защото се е променил целият ензимен процес. И както обичам да казвам аз – живея все едно съм на първа огнева линия и всеки момент чакам някой да ме застреля в гръб. Така моят организъм за да оцелее произвежда адреналин и макар оня влюбения да е до мене почти няма ендорфин. Но ако реша да се поотпусна и намалее производството на адреналин, организмът не издържа и реагира с разни болежки. Ако отида на лекар и кажа какво ми има, той веднага ще ми сложи от гадни по гадни диагнози, ще ми изпише още някаква отровна химия и така „успокоена“ ще ме прати в къщи да се лекувам. За голямо съжаление това прави съвременната медицина в 21 век. Ще атакуваме следствието, без дори да се опитаме да разберем причината, и ако организма издържи ще е добре, ако не издържи, ще кажат – получиха се усложнения, трябва операция и ако се събудиш добре, но може и да не се събудиш. Жалко. Как да отидеш на лекар и как да вярваш?

А понякога нещата са толкова прости- трябва да се даде възможност на организма да се възстанови. Трябва да му се помогне. И това може да стане с един от методите, които умеете и вие – чрез иглотерапията, ЧИ ГУН. Има и други методи – БОУЕН терапия и др.

Но здравната каса не признава нито един от тези методи и не го финансира. Поради липса на пари, хората нямат достъп до него и така вместо да се възстановяват те затъват в блатото на лекарствата. А за никого не е тайна, че ако няма кой да купува лекарства, фармацевтичните компании ще фалират. И така се затваря кръгът- нови болести-нови лекарства- по вече пари за фармацевтичните фабрики.

Балонът все ще се спука някога, но колко ли опитни човеци ще са мъртви?

Друго важно, от моите наблюдения е, че отговорните, амбициозните хора страдат по често от болки в ставите, в мускулите, в кръста. Това вероятно е свързано и с психиката. Да носиш цялата отговорност и да няма на кого да разчиташ /няма закони, няма правосъдие, няма държава, няма и човеци има само злобари/, това води до различна химия в организма и от там до напрежение в мускули, стави и др.

Д-р Руйчев, макар и ваш пациент ще си позволя да ви посъветвам при лечението на хората да им препоръчвате следните неща:

  1. Да пият поне по 2-3 литра вода. Сутрин когато станат да пият по 0.5 л вода преди да са си измили зъбите. Действа като хомеопатия.
  2. Да се разхождат или да бъдат сред природата поне 1 ден в седмицата.
  3. Да не се хранят с готови храни.
  4. Да не ядат хляб и продукти от бели брашна.
  5. Да се зареждат с положителни емоции. Да не вярват всичко на лекарите, особено на тежките им диагнози. Да вярват, че докато човек е жив има решение.
  6. Да се обичат / да намерят кой да ги обича/ , за да подобрят химията и хормоните на организма си.

Хората са свикнали някой да им казва какво да правят, защото те отдавна са престанали да мислят-те са продукт на това време. И ако вие ги посъветвате, това ще им подейства като успокоение, като психотерапия и ще ги накара да вярват в своето изцеление. Смятам, че това е важно. Трябва да повярват, без вяра няма да се получи ефекта.

19.09.2015 год. С уважение и благодарност: Гр.Русе Рилка Игнатова

Сподели

Коментари

Вашият коментар

Използвайте Textile за форматиране.

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net