ЕТ „Painkiller“

Д-р Богдан Руйчев

02 / 974 49 29

0888 / 68 36 76

София, Младост 1, бл. 53, вх. 1

Бъдещето принадлежи на Третата медицина—тази, която обединява Съвременната Западна и Традиционната Източна медицина. Това обединение започна в Клиниките за лечение на болката.

Агрономката Рилка за бялото брашно

Друго което искам да добавя, че в България от 2-3 години не се отглеждат типичните български сортове пшеница, от които са се хранили нашите баби и дядовци. А се отглеждат чужди хибриди, които дават високи добиви по 1000 кг/дка, с ниско качество, със сигурност са ГМО. Чуждите селекции бълват такива хибриди/забележете не сортове , а хибриди/. Сортовете могат да се размножават години на ред от семената на предходната реколта, а хибридите се разпадат за 1-2 години и тогава трябва постоянно да се купуват семена за сеитба. Чуждите селекции са като фармацевтиката , т. е. фабрики за пари- колкото по вече , толкова по добре за тях. Но когато нашите сортове дават по 500 до 800 кг./дка и кажат на селянина, че ако засее френски пшеници ще получи 1000-1200 кг/дка. , той ще ги сее, без да си дава сметка, че всяка година ще купува семена по 3000-4000лв/тон, докато българските са от около 500-600 лв/тон и ако си купиш тази година, семена нови ще ти трябват след 5-6 год.

Коментари

Писма от Рилка

Д-р Руйчев, макар и ваш пациент ще си позволя да ви посъветвам при лечението на хората да им препоръчвате следните неща:

  1. Да пият поне по 2-3 литра вода. Сутрин когато станат да пият по 0.5 л вода преди да са си измили зъбите. Действа като хомеопатия.
  2. Да се разхождат или да бъдат сред природата поне 1 ден в седмицата.
  3. Да не се хранят с готови храни.
  4. Да не ядат хляб и продукти от бели брашна.
  5. Да се зареждат с положителни емоции. Да не вярват всичко на лекарите, особено на тежките им диагнози. Да вярват, че докато човек е жив има решение.
  6. Да се обичат / да намерят кой да ги обича/ , за да подобрят химията и хормоните на организма си.

Хората са свикнали някой да им казва какво да правят, защото те отдавна са престанали да мислят-те са продукт на това време. И ако вие ги посъветвате, това ще им подейства като успокоение, като психотерапия и ще ги накара да вярват в своето изцеление. Смятам, че това е важно. Трябва да повярват, без вяра няма да се получи ефекта.

19.09.2015 год. С уважение и благодарност: Гр.Русе Рилка Игнатова

Коментари

Наръчник за дисковата херния и болест

Противно на широко разпространяваните представи за дисковата болест има няколко пункта, които за мен са особено важни. Те са изведени от собственото ми 30 годишно страдание и от практиката ми да лекувам такива хронични болки…

Коментари

Неочаквана кореспонденция

Казвам се Сема Рефат, студентка по фармация в университета във Виена.

Имам няколко въпроса за алтернативната медицина и като най-авторитетна личност за мен , се обръщам към Вас.

Силно се надявам да намерите време за моя имейл и да задоволите моето любопитство.

Коментари

Патологични портрети

Интересно, как няма синки по коленете при падане с такова тегло?! Има рентгенови снимки на стари компресионни фрактури /сплесквания на прешлените от остеопороза/. Известна болница предлага веднага да оперира гръбнака. Иначе можела да се парализира или напикава. Или и двете.

Коментари

Частно мнение за съвременната медицина

Изтича първото десетилетие на пост геномната ера без да знаем може ли с една дума да се определи каква е съвременната медицина.Каква: Напреднала? Могъща? Или техническа? Вероятно най-точният отговор е цивилизационна. Такава каквато е и цивилизацията ни…

Коментари [2]

© ЕТ Painkiller Д-р Богдан Руйчев
Всички права запазени
BGtop.net